Vinete pane cu sana si susan
VINETE PANE CU SANA SI SUSAN
CE AVEM NEVOIE:
2 vinete
1 pahar cu sana (250 g)
3 linguri susan
2 oua
4 – 5 linguri faina
sare
ulei pentru prajit
PREPARARE:
Vinetele se taie rondele de 1/2 cm se sareaza si se lasa la 30 min., apoi se spala si se sterg.Sana se pune intr-un castron, iar faina se amesteca cu semintele de susan pe o farfurie mai intinsa. Ouale se bat bine cu o furculita. Vinetele se tavalesc prin sana, apoi prin faina amestecata cu susan si apoi se scufunda in ouale batute. Se pun in tigaia cu ulei incins si se prajesc pe ambele fete, pana prind o crusta rumena. Se scot pe hartie absorbanta.
Se servesc cu salata verde sau cu usturoi si mamaliguta
POFTA BUNA!!!
2 vinete
1 pahar cu sana (250 g)
2 linguri susan
2 oua
faina
sare
ulei