Retete365.RO

Terina de pui cu sunca

TERINA CU PIEPT DE PUI SI SUNCA SISI

Incepand cu Croaziera PL

INGREDIENTE:

400 g piept de pui fiert

150 g sunca Sisi de pui

150 g ghebe taiate (sau orice alte ciuperci)

3 oua

2 linguri branza 0,1%

2 linguri iaurt 0,1%

patrunjel si marar (cam o mana)

ceapa verde 4 – 5 fire taiate

sare si piper dupa gust

MOD DE PREPARARE:

Pieptul de pui fiert se taie si se pune in robot impreuna cu sunca si ghebele. Se mixeaza repede, apoi se adauga restul ingredientelor si se mixeaza 1 minut.  Se tapeteaza cu hartie de copt o tava de cozonac (mai mare) sau 2 mai mici (de chec).

Se preincalzeste cuptorul la 180 grade C (treapta de jumatate la un cuptor clasic pe gaz) si se baga tava sau tavile pe treapta din mijloc. Se lasa 1 h pana se intareste. Daca o vreti mai rumenita dati drumul la grill pentru 2 – 3 min. Lasati sa se raceasca si serviti cu o salata verde sau cu o salata de cruditati.

NOTA:

POFTA BUNA!!!!

 

Exit mobile version