TERINA CU PIEPT DE PUI SI SUNCA SISI
Incepand cu Croaziera PL
INGREDIENTE:
400 g piept de pui fiert
150 g sunca Sisi de pui
150 g ghebe taiate (sau orice alte ciuperci)
3 oua
2 linguri branza 0,1%
2 linguri iaurt 0,1%
patrunjel si marar (cam o mana)
ceapa verde 4 – 5 fire taiate
sare si piper dupa gust
MOD DE PREPARARE:
Pieptul de pui fiert se taie si se pune in robot impreuna cu sunca si ghebele. Se mixeaza repede, apoi se adauga restul ingredientelor si se mixeaza 1 minut. Se tapeteaza cu hartie de copt o tava de cozonac (mai mare) sau 2 mai mici (de chec).
Se preincalzeste cuptorul la 180 grade C (treapta de jumatate la un cuptor clasic pe gaz) si se baga tava sau tavile pe treapta din mijloc. Se lasa 1 h pana se intareste. Daca o vreti mai rumenita dati drumul la grill pentru 2 – 3 min. Lasati sa se raceasca si serviti cu o salata verde sau cu o salata de cruditati.
NOTA:
- Se poate consuma in dieta Dukan incepand cu perioada de Croaziera ziua de PL. Daca vreti sa va bucurati de aceasta terina si in ziua de PP nu mai adaugati ciupercile.
- Cred ca merge si cu piept de pui proaspat, varianta in care va iesi mai cremoasa.
POFTA BUNA!!!!