INGREDIENTE:
1 cutie cu naut (400 g)
30 g de rucola
4 – 5 frunze de radicchio
4 – 5 ridichi rosii
4 – 5 rosii deshidratate (eu folosesc conservate in ulei)
4 – 5 bucati de miez de anghinare (conserva in ulei sau apa)
3 fire de patrunjel sau mai mult (dupa gust)
PREGATIRE:
Nautul se scurge de lichid si se clateste cu apa rece. Rucola impreuna cu radicchio si ridichile se spala, se curata si se scutura bine de apa. Rucola se foloseste ca atare, frunzele de radicchio le rupem fasii, iar ridichile si maslinele le taiem feliute (puteti folosi masline fara samburi sau gata feliate). Rosiile deshidratate si miezul de anghinare se taie in fasii, iar patrunjelul se toaca marunt. Amestecam toate ingredientele intr-un vas mai mare si adaugam vinegreta.
Se serveste ca aperitiv sau alaturi de alte feluri de mancare. Eu in general o fac in post pentru ca este satioasa si racoritoare si imi asigura o masa de pranz sau cina indestulata.
Pofta buna!