Retete365.RO

Salam de biscuiti italian

Retete365.RO   Salam de biscuiti italian   Sa bucatarim cu Leta

Ingrediente:

 

PREPARARE:

Intr-un castron asezat pe bain-marie topiți ciocolata până la omogenizare. Biscuiții ii taiem in bucati potrivite.  Când ciocolata s-a topit lăsați-o să se răcească.

Bateti untul și zahărul împreună. Adaugam ouale cate unul si omogenizam.  Nu vă faceți griji dacă amestecul pare taiat, totul se corecteaza cand adaugam ciocolata. Apoi adaugam coniacul.

Adaugam cacao in ciocolata topita si racita. Turnam in amestecul de unt cu oua. Tocam amestecul de nuci si turnam impreuna cu bistuitii tocati in crema. Amestecam cu o spatula incet astfel incat sa se acopere bine cu ciocolata.

Bagam castronul pentru 20-30 min la frigider. Dupa ce se raceste bine scoatem compozitia si formam 2 batoane (sau 4 mai mici). Le rulam in folie alimentara si dam la frigider pentru macar 6 ore.

Cand servim tavalim salamul prin zahar pudra si il feliem.

 

POFTA BUNA!!!

 

 

Exit mobile version