PRAJITURA CHOCO COCO
Incepand cu faza de Croaziera
INGREDIENTE:
Amestecam laptele praf, apoi adaugam indulcitorul cacaoa, praful de copt si esenta (eu am ras si coaja de la o jumatate de portocala). Se omogenizeaza bine. Intre timp se incalzeste cuptorul la 160 de grade. Se tapeteaza cu hartie de copt o forma rotunda rezistenta la copt sau se foloseste o forma de silicon. Turnam compozitia in tava si o bagam la cuptor pentru 45 – 50 de minute.
Dupa ce trece timpul de coacere facem testul cu scobitoarea si daca nu iese incarcata inseamna ca este gata. ATENTIE!!! puneti tava la copt pe treapta de mijloc si urmariti mereu prajitura ca sa nu se arda (in functie de fiecare cuptor in parte). Ca orice prajitura Dukan care are in compozitia sa iaurt si prajitura noastra va iesi putin umeda. Se lasa acoperita cu un prosop pana se raceste si apoi se baga la frigider macar 2 ore (cel mai bine este peste noapte). Dimineata va avea o altfel de consistenta, mai cremoasa.
POFTA BUNA!!!
NOTA: Ingredientele sunt calculate pentru 4 persoane (sau pentru 4 – 5 zile de regim in fazele de consolidare si stabilizare). Atentie la cantitatea de tarate consumate intr-o zi si la alimentele tolerate , in functie de faza in care sunteti.