Ostropel moldovenesc de pui Dukan
OSTROPEL MOLDOVENESC DE PUI DUKAN
Croaziera, Consolidare, Stabilizare
Croaziera, Consolidare, Stabilizare
Ingrediente:
10 pulpe de pui dezosate si fara piele
1 lingura sare
cateva boabe de piper (orice culoare) / usturoi (2 -3 catei de usturoi striviti)
2 frunze de salvie
1 crenguta de rozmarin
1 crenguta de cimbru
cateva linguri devin alb sec
Mod de preparare:
Se spala bine pulpele de pui si se pun intr-o oala cu apa, cat sa le acopere, la fiert. Se dau in clocot si se arunca apa. Se spala bine si se taie in doua fiecare pulpa. Intr-o oala potrivit de mare se pun cam 3 cani de apa si vreo 5 linguri cu vin alb sec. Se adauga pulpele scurse si restul ingredientelor. Se fierb la foc potrivit pana scade apa si ramane doar 1/3 din cantitate (arata ca un sos).
Se pot servi cu sos de usturoi sau cu muraturi fara zahar sau cu o salata de sezon (in functie de etapa regimului).
POFTA BUNA!