Nutelloni
INGREDIENTE:
180 g nutella (+30g pentru umplut)
1 ou
150 g faina
PREPARARE:
Intr-un castron punem 180 de grame de Nutella și un ou. Amestecam cu o furculita pana se amesteca complet.
Adaugam faina in doua etape: jumatate si amestecam bine, apoi cealalta jumatate si omogenizam.
Aluatul nostru nu va fi nici tare, dar nici lichid. Este numai bun de modelat cu mana.
Ne ungem mainile cu ulei si modelam bilute, pe care le asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Mie nu imi plac, in general, fursecurile mari, asa ca am modelat bilute medii. Mi-au iesit aprox. 20 -22 de fursecuri.
Pe fiecare bila facem o adancitura mică.
Coacem la 170° C timp de 15 minute. Lasam sa se raceasca si apoi le umplem cu Nutella (cele 30 de grame in plus).
Servim cu drag si repede ca imediat se termina!!!!
POFTA BUNA!!!