Fasii din piept de pui pane
PIEPT DE PUI PANE
CE AVEM NEVOIE:
500 grame piept de pui
4 oua
2 linguri cu faina
sare, piper
ulei pentru prajit
CUM PROCEDAM:
Spalam bine pieptul de pui, il uscam putin cu un servetel de hartie si il saram si piperam dupa gust. Intr-un bol deoparte amestecam ouale cu faina bine de tot pana ajungem la o consistenta ca cea de la clatite. Punem ulei intr-o tigaie neaderenta si punem tigaia la foc potrivit.
Cand uleiul incepe sa sfaraie (adica s-a incins) luam bucatile de pui si le scufundam in aluatul de pane. Scoatem cate o fasie si o punem in tigaia cu ulei incins… Cand se rumenesc pe o parte se intorc si avem grija ca se rumenesc mai repede acum. Cand sunt aurii le scoatem pe hartie absorbanta si le lasam sa se raceasca.
Se servesc ca aperitiv cald sau rece, alaturi de salate sau usturoi…
POFTA BUNA!!!